Cuma, Şubat 24, 2006
Şişme Kadınla "Oskar Töreni", "Olimpiyat Açılışı" Gibi Organizasyonlara Gidilmez
Evet. Başlık çok açık. Şimdi bunun tartışacak, "şöyledir böyledir" denecek bir tarafı yok. O yüzden giriş bölümü beklemeyin benden. Hatta gelişme bölümü de beklemeyin. Hatta siz kimsiniz ki, günlük değil mi bu? Nasıl istersem öyle yazarım. O zaman şöyle istiyorum:

Muhterem Günlük Bey,
Yukarıda da belirttiğim üzere tartışılacak bir şey yok. Oskar törenine şişme kadınla gidersen sana gülerler. Mahçup olursun Bired Pit'e, Corç Kuluniy'e... Hele bir de yanındaki şişme kadın'a oskar falan verirlerse külli yalan oldun demektir. "Ünlü Şişme Kadın'ın Ezik Sevgilisi" olarak anılırsın manşetlerde. O saatten sonra artık senin yüzüne kimse bakmaz. Bakkala gitsen, ekmek vermezler...

Aynı şekilde bir elçilik davetine, cumhurbaşkanlığı balosuna da gidemezsin şişme kadınla. Kapıdan içeri bile almazlar adamı.

Halbuki gerçek bir manitayla istediğin yere gidersin. Ben bu konuyu "Reel Manita'ya Övgü (1999 / Barone Paşa Yayınevi)" adlı kitabımda işlemiştim daha önce. En kral manita, gerçek manitadır. Gençlerin aklını çelmek için ortaya atılan bu "şişme kadın" kavramı, bir komünist komplosundan başka bir şey değildir. Tıpkı suyun iyonize edilmesi gibi...

Ayrıca bu "şişme kadın" olayı dinen de caiz değil. İnsan şişirmek, Allah'a mahsustur. Her kim ki, şişme kadınla aşk yaşar, yerin altında kabir azabı onu beklemektedir.

Masturbasyon da bir nevi "ensest" olduğuna göre, gençlerimiz gerçek aşklar, gerçek sevgililer bulsunlar. Bol bol da sevişsinler işte o zaman...

İşte tam bu noktada, "prezervatif" denen şeytan icadına değinmeden geçemeyeceğim. İnsanın kendisine ait bir uzvu, plastikle kaplaması sapıklıktır. Televizyonun çok değerli bir eşya olarak algılandığı yıllarda uzaktan kumandaları sarıp sarmalamakta kullanılan plastik poşetlerle karıştırmayınız sakın bu "prezervatif" denen illeti... Televizyon kumandasıyla bir mi bu yahu? Organ bu organ!!!... İnsanın bir parçası... Allah onun plastik olmasını istese, öyle yaratırdı. Sen Allah'tan daha mı iyi biliyorsun da vücudunu plastikle kaplıyorsun ey kafir!... İşte gördüğünüz gibi prezervatif de; tıpkı şişme kadın ve suyun iyonize edilmesi gibi bir komünist tuzağıdır... Günahtır. Uzak durulmalıdır.

Kısaca yukarda anlattıklarımdan yola çıkarak, aklı başında her insan, şişme kadın, masturbasyon, doğum kontrolü gibi bolşevik tuzaklarından uzak durmaya çalışmalıdır. Bol bol sevişmeli, bol bol çocuk yapmalıdır ki, bu komünistler karşısında vatanımız milletimiz güçsüz duruma düşmesin. Emeğe saygı!
 
posted by barone at 3:59 ÖS | Permalink |


0 Comments: