Salı, Ocak 02, 2007
Çarpık İlişki!
Cemiyet hayatının sevilen simalarından Cemal Hanım ve kendisinden 4 yaş küçük sevgilisi, yılbaşına Sirilanka'da çay toplayarak girdiler. Adının "Mahir" olduğunu öğrendiğimiz delikanlı hakkında sorulan sorulara cevap vermekten kaçınan Cemal Hanım'ın, gergin olduğu gözlendi. Çifte yakın kaynaklardan alınan bilgiler ışığında, Cemal Hanım'ın bu gergin tavırlarının arkasında, Mahir'le aralarındaki yaş farkının sürekli gündeme getirilmesinin yattığı öğrenildi.

Öte yandan Mahir Bey'in de yakın çevresine, "Cemal ile aramda sadece yaş farkı yok. Aynı zamanda kilo farkı da var. Gazeteciler bunu öğrenirse vay halime!..." şeklinde dert yandığından şüphe ediliyordu. Bu konuyu aydınlatmakta kararlı olan Avzer Magazin ekibi, araştırmasını derinleştirerek, Cemal Hanım'ın kendisinden 4 yaş küçük sevgilisinin, aynı zamanda kendisinden 4 kilo hafif olduğu gerçeğine ulaştı.

Hâl böyle olunca iyice işkillenen Avzer Magazin ekibi, soruşturmacı gazetecilik anlayışı doğrultusunda "uçankuş" adlı internet sitesinde yayınlanan bir haberin peşine düştü.
İddialar yenilir yutulur gibi değildi. İnternet sitesindeki habere göre Mahir adlı sevgilisi, Cemal Hanım'a oranla tam 4 kat daha iyi işitiyordu.

"Bu kadarı da sapıklık artık. Çüşşş!" dedirten iddialar bununla da kalmıyor. İnternet sitesinde yayınlanan haberi gördükten sonra haber merkezimize telefon eden bir şahıs, Cemal Hanım'ın doktoru olduğunu ve yaptığı muayeneler ışığında genç sevgilisinin, Cemal Hanım'dan tam 4 kat daha sinameki ve 3 kat daha nemrut olduğunu tespit ettiğini, ancak meslek ahlâkı gereği, şimdiye kadar sustuğunu belirtti. Uçankuş sitesinde yayınlanan haberi gördükten sonra
olaylara bakış açısının değiştiğini belirten şahıs, "O saatten sonra etikmiş, ahlakmış, Hipokratmış... Bunların hiçbiri s.kimde olmadı hacı. Telefonu kaptığım gibi sizi aradım." dedi.

Biz Avzer ekibi olarak üzerimize düşeni yaptık ve tüm iddiaları ortaya koyduk. Bundan sonrasını siz değerli okurlarımızın ve yüce Türk adaletinin takdirine bırakıyoruz...
 
posted by barone at 8:17 ÖS | Permalink |


0 Comments: